Scroll

We hebben momenteel drie HBO-WO afstudeer- en stageopdrachten. Onderstaand worden de opdrachten beknopt beschreven. Ben je geïnteresseerd in een stage bij Cyrb of wil je meer informatie neem dan contact met ons op via career@cyrb.nl

Naast een fijne stagewerkplek, een stagevergoeding en uitdagende maatschappelijk relevante onderwerpen om je tanden in te zetten, hebben we uitstekende begeleiders om je stage tot een succes te maken. Je krijgt de kans om samen met een leuk team de wereld een stukje te verbeteren.

 

Stagiair Open Source

Er zijn wereldwijd duizenden open source initiatieven variërend van besturingssystemen, databases, algoritmen voor kunstmatige intelligentie tot kant en klare softwarepakketen voor bedrijven en overheden. Cyrb gelooft in de kracht van open source en we maken zelf dan ook zoveel als mogelijk gebruik van open source oplossingen. Voor onze eigen bedrijfsvoering maar ook voor de diensten en oplossingen die we onze opdrachtgevers bieden. We nemen actief deel aan de open source community en bieden financiële ondersteuning in de vorm van donaties. We steunen open source initiatieven omdat we willen bijdragen aan een sociaal duurzamere wereld door kennis en technologie te delen.

We zijn op zoek naar een zelfstandige kritische HBO/WO afstudeerder om onderzoek te doen naar het gebruik van open source oplossingen bij lagere overheden. We staan open voor kandidaten van diverse HBO/WO studies. Affiniteit met en enige kennis van informatietechnologie is noodzakelijk.

 

Stagiair Artificial Intelligence

Studeer je informatica op HBO of WO niveau en ben je niet vies van een stevige technische en intellectuele uitdaging? Dan is deze stage/afstudeeropdracht wellicht wat voor jou. We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die zich handson wil verdiepen in het gebruiken van artificial intelligence in slimme steden.

Je onderzoekt en ontwikkelt samen met ons software die de meet-, status- en storingsgegevens van vele duizenden IoT sensoren analyseert, oorzakelijke verbanden legt en deze inzichtelijk maakt via een dashboard voor de slimme stad. Het doel is het maken van sociale impact. Bij voorkeur doe je dit alles zoveel mogelijk op basis van reeds bestaande broncode uit open source initiatieven.

 

Stagiair Smart Cities

Ondanks dat het begrip Smart City pas enkele jaren bestaat is het niet meer weg te denken uit de lijst met ambities van grote en middelgrote steden. Er zijn talloze initiatieven om steden slimmer te maken en dat zal de komende jaren alleen nog maar versnellen.

We zijn op zoek naar een zelfstandige kritische HBO/WO afstudeerder om onderzoek te doen naar implementaties van Smart City concepten. We willen graag samen met je meten, Smart Cities zijn immers data-gedreven, wat de bijdrage van gerealiseerde initiatieven is geweest om steden daadwerkelijk slimmer te maken. We staan open voor kandidaten van diverse HBO/WO studies. We willen wel graag dat je je tijdens je studie al hebt verdiept in Smart Cities of daaraan gerelateerde deelonderwerpen zoals milieu, verkeer, ICT, etc.

 

 

Delen
Back to top