Scroll

Over ons

We zijn een innovatieve IT startup uit Den Haag. De naam Cyrb is een samentrekking van de Engelse woorden Curb en Cyber en staat voor een positieve ommekeer door innovatie en automatisering. Met onze oplossingen maken we steden slimmer en de wereld een stukje beter. Sociale impact maken staat bij ons centraal, de techniek, hoe mooi en leuk dan ook, is daarbij slechts ondersteunend.

We ontwikkelen oplossingen voor slimme steden en een eerlijke samenleving. Met een achtergrond in innovatieve systeemontwikkeling, kunstmatige intelligentie, IoT sensoren, big data, milieu, sociale wetenschappen, service operation en intelligente verkeerssystemen hebben we de interdisciplinaire kennis in huis die nodig is voor het succesvol ontwikkelen van slimme steden. We ontwikkelen zelf oplossingen en helpen daarnaast overheden en bedrijven om de stap te maken van concepten en ideeën naar het daadwerkelijk in de praktijk brengen van slimme steden.

Met een CO2 neutrale bedrijfsvoering dragen we ons steentje bij aan het realiseren van de doelstellingen uit het klimaatakkoord van Parijs. Onze operationele processen zijn zo ingericht dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Daar waar dat onvermijdelijk is compenseren we door CO2 certificaten te kopen en door milieu-initiatieven te ondersteunen.

We geloven in de kracht van open source. Zoveel als mogelijk maken we gebruik van open source oplossingen. Voor onze eigen bedrijfsvoering maar ook voor de diensten en oplossingen die we onze opdrachtgevers bieden. We nemen actief deel aan de open source community en bieden financiële ondersteuning in de vorm van donaties. We steunen open source initiatieven omdat we willen bijdragen aan een sociaal duurzamere wereld door kennis en technologie te delen.

Mark Bauling

Management

bauling@cyrb.nl

Jan Bijster

Technologie

bijster@cyrb.nl

Delen
Back to top